De verkoop van 16 woningen is gestart!

Goed nieuws! Op 8 september is de verkoop van de 4 twee-onder-één kapwoningen, de 4 hoekwoningen en de 8 tussenwoningen dan eindelijk gestart. Klik HIER om de woningen te bekijken. Met een sterk verbeterd ontwerp hebben deze woningen een fraaie uitstraling, die bijzonder goed passen in de groene, waterrijke omgeving. En, ook belangrijk te weten, de start van de bouw van de woningen is begin februari gepland, zodat u najaar 2022 al in uw nieuwe woning kunt wonen.

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!
Dit kan door u als belangstellende op deze website te registreren. Hierna kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw voorkeur voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier.

Inschrijven kan tot woensdag 15 september om 10.00 uur, daarna toewijzen
Na sluiting van de inschrijfperiode zullen de woningen worden toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzigingssysteem.

Deel deze pagina:

Contactpersonen