Hoe wilt u wonen?

Een interview met Francis van der Schoot en Marleen Ritsema

VanWonen vindt het belangrijk om in een vroeg stadium belangstellenden en omwonenden bij de ontwikkeling te betrekken. Dit doen ze door klanten mee te laten denken en door het ontwerp bij hen te toetsen.

Verkoopmanager Francis van der Schoot en klantmanager Marleen Ritsema begeleiden het participatieproces voor De nieuwe stijl van Hasselt. Met plezier, blijkt als we Francis en Marleen spreken, die terugblikken op een mooi proces.

Ik snap het wel
“De woningvraag in groot Hasselt is enorm en het aanbod maar beperkt. Heel fijn dat wij met deze ontwikkeling mensen een nieuw thuis kunnen bieden. Hasselt is een karakteristieke Hanzestad met de charme van toen en voorzieningen van nu. Dat mensen uit de omgeving hier naartoe trekken, snap ik wel. Je hebt hier alle voordelen van een kleine stad, maar woont wel lekker ruim tussen weide en water. Dat landelijke karakter zie je ook terug in dit nieuwe stukje Hasselt

Waar is vraag naar?
VanWonen ontwikkelt altijd samen met geïnteresseerden en omwonenden, vertelt Marleen. Dit doen wij door klanten in een vroegtijdig stadium bij de ontwikkeling te betrekken, door hen mee te laten denken en door het ontwerp bij hen te toetsen. Een mooi en intensief proces dat wij met plezier begeleiden.

In het project zijn drie woningtypen ontwikkeld, waarbij optioneel nog van alles mogelijk is. Het is mooi om te zien hoe de architect de woningen als het ware heeft ingepast in het groen. Of je nu in de keuken bent, of in de woonkamer, je loopt of je kijkt zo naar buiten.

We houden contact
“Wij vonden het erg leuk om klanten in zo’n vroeg stadium te spreken en om ze tegemoet te kunnen komen aan hun woonwensen. Ook na de koop blijven we betrokken als aanspreekpunt. Op die manier bouwt VanWonen aan duurzame wijken en relaties. Natuurlijk gaan we straks terug naar de plek om te kijken hoe het wonen bevalt. Daar leren we weer van voor de toekomst.”

Deel deze pagina:

Contactpersonen