Kavelkaart Nieuwe stijl van Hasselt

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Koopsom (v.o.n.) Kavelopp. Woonopp. (GBO) Tuinligging Meer

Nieuwbouwwoningen in Hasselt

In De Nieuwe Stijl van Hasselt ontwikkelen we 16 fraaie woningen: twee-onder-één kap woningen, hoekwoningen en tussenwoningen. Er is veel aandacht besteed aan bijzondere details. Zo wordt er veel met hout gewerkt en alle woningen voorzien van een fraaie veranda. Kenmerk van dit project is het vele, ruim opgezette groen, dat de rijwoningen woningen met elkaar verbindt, zonder in te leveren op privacy.  De woningen worden uitgevoerd met fraaie overstekken, de baksteen in terracotta tinten en mooie keramische dakpannen in de kleur antraciet. Uiteraard worden de woningen standaard voorzien van zonnepanelen, om zo te komen tot een EPC van 0,0, waarbij meer dan ruimschoots wordt voldaan aan de norm van EPC 0,4. Kortom, fraai, eigentijds en duurzaam, tussen water en weide! Al met al levert dit een vriendelijk, gevarieerd, speels en open wijkbeeld op. De verschillende blokken woningen hebben allemaal hun eigen accenten, en samen  vormen ze een zeer aantrekkelijk geheel.

Rij- en hoekwoningen

Kenmerkend voor  alle woningen zijn de fraaie veranda’s. De tussenwoningen zijn 5,40 m breed, en de hoekwoningen 5,70 m. Alle woningen zijn voorzien van een berging, en de hoekwoningen bieden de mogelijkheid van een erker.  Uiteraard zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen, en wordt de mogelijkheid geboden om uit te bouwen aan de achterzijde en op zolder. Bijzonder aan deze woningen is de ligging: met de veranda aan de voorzijde liggen ze direct aan het groen. Voldoende privacy, maar ook veel gelegenheid voor kinderen om samen te spelen en voor de ouders om samen koffie te drinken.

Tweekappers

Ook de tweekappers zijn voorzien van de beeldbepalende veranda’s. Naast de mooie terracotta-kleurigige steen, wordt  ook  hier gewerkt met veel houten details. Dat levert een speels wijkbeeld op. Alle vier de twee-onder-een-kapwoningen hebben een garage en ook deze woningen hebben natuurlijk de mogelijkheid aan de achterzijde of op zolder uit te bouwen. Parkeren kan op eigen terrein, en voor de woning. Verder is ook hier weer voorzien in een ruime, groene omgeving. Kortom, riante woningen in een sfeervolle, rustige en groene omgeving.

Deel deze pagina: